Veelgestelde vragen BPV-plaza

Hoe kom ik ook alweer op BPV plaza?

 

Via www.bpvplazawb.nl.

 

U kunt dan inloggen met uw volledige e-mailadres en wachtwoord.

 

Hoe zie ik welke studenten bij mij zijn geplaatst?

 

Klik op vraag en aanbod, plaatsingen, verversen

U ziet dan alle studenten die bij U hun BPV komen volgen. In het plaatsingsmenu kunt U als U wilt selecties maken naar locatie, periode, niveau of andere kenmerken.

 

Welke gegevens van studenten kan ik inzien?

 

Het overzicht toont de bij u geplaatste studenten per groep, periode en locatie. U kunt de NAW-gegevens van de student inzien alsmede telefoonnummer. Bij de meeste studenten is ook het e-mail adres van school zichtbaar.

 

Hoe krijg ik de plaatsingsgegevens in een handig Excel overzicht?

 

Wanneer U op de tekst exporteren (onder de knop verversen) klikt, vindt u een overzicht met gegevens die U kunt aanklikken. U kunt vervolgens de velden aanklikken die U wilt zien. Let op, niet alle velden zijn gevuld, dit is afhankelijk van de gegevens die wij hebben ontvangen. U klikt op selecteren en opent het bestand of U slaat dit op, op Uw computer.

 

Hoe geef ik aan hoeveel BPV-plaatsen ik beschikbaar heb?

 

Ga naar het scherm vraag en aanbod, capaciteit, beheer en vraag het formulier op (zie hierboven). Onder het kopje aantal plaatsen kunt U opgeven hoeveel plaatsen U beschikbaar heeft voor elke groep. Bij opmerking stagebedrijf kunt U bijvoorbeeld de afdeling of specifieke kenmerken vermelden. Als alles is ingevuld dan kunt U onderaan de pagina bij het blokje met geselecteerd kiezen uit opslaan of opslaan met e/mailwijzingen (U ontvangt dan zelf een mailtje met Uw opgave). Vervolgens klikt U op uitvoeren. Het stagebureau ontvangt dan uw gegevens.

 

Op welke manier kan ik plaatsen die niet ingevuld zijn omzetten naar bijvoorbeeld eerstejaars plaatsen voor studenten die later starten?

 

Via het scherm plaatsingen kunt u zien van welke stageroute studenten geplaatst zijn. In het scherm capaciteit, beheer kunt u vervolgens de stagecapaciteit die niet is benut op 0 zetten en weer invullen bij een andere stageroute. Neem bij twijfel even contact op met ons.